200 djece i učenika na Ljetu na Školjiću 2014

Od 16. lipnja do 17. srpnja 2014. godine Centar tehničke kulture Rijeka u suradnji s partnerima (Lučka kapetanija, Akademsko astronomsko društvo Rijeka,  Fotoklub Color, Udruga Ignis , Link – kreativne radionice , Maketarski klub Zeppelin i TRY theatre) djeci i mladima nudi 17 radionica. Njih 13 je u potpunosti besplatno!

Sva djeca i mladi mogu izabrati hoće li se ovoga ljeta baviti programiranjem,e-novinarstvom, robotikom, vektorskim crtanjem, fotografiranjem i obradom digitalne fotografije, astronomijom, znanošću, modelarstvom, videom, likovno kreativnim  izražavanjem, glumom na engleskome jeziku te hoće li položiti tečaj za voditelja brodice. Na radionice se upisalo dvjestotinjak djece, što pokazuje velik interes za Ljeto na Školjiću. Prostor CTK Rijeka prilagođen je i osobama s invaliditetom, tako je Ljeto na Školjiću dostupno svoj djeci i mladima.

Ljeto na Školjiću se uz financijsku potporu grada Rijeke  u kontinuitetu provodi od 1996. godine. Program je osmišljen sa ciljem da djeca kvalitetno provedu ljetne praznike.

Autor: 
Vilma Vestermajer