Okupljanje Directionera u Rijeci

Najveći  fanovi One Directiona okupit će se ove subote, 13. srpnja, na Korzu ispod Ure kako bi  snimili video kojim žele privući pažnju najdraže pop grupe.

Za one koji ne znaju najveći obožavatelji One Directona, ili skraćeno 1D, su Directioneri. Za razliku od ostalih oni znaju da je Harryja kao malog napala koza, da se Liam boji žlica, dok Zayn obožava ogledala, da Niall nije prirodno plav, i da je Louis ovisan o mrkvama. Po stranici „One Directon Croatia“ hrvatskih Directionera je oko 10.000, a po broju  1D stranica čini se da svaki pravi Directioner ima svoju Facebook stranicu .

Video koji će riječki Directioneri snimiti na okupljanju "One Direction Rally Rijeka" bit će objavljen  na YouTube-u te poslan dečkima na Twitter  u nadi da će ga pogledati i posjetiti Hrvatsku u sklopu velike stadionske turneje „Where We Are“. Koliko ludilo vlada oko britanske petorke pokazuje podatak da je osam koncerata u Velikoj Britaniji i Irskoj zakazano za 2014. godinu već sada rasprodano.

Ako želite pomoći da 1D dođu i u naše krajeve obucite  1D majicu, napravite plakat ili donesite druge 1D rekvizite i dođite u subotu!

Više informacija saznajte putem linka:  https://www.facebook.com/events/394984843951688/?ref=25.

Autor: 
Karla Loparac